Monday, July 25, 2011

: SINGLE

: haha , single dah anak lelaki mak nih .

HAHA . OKE SEKARANG DAH SINGLE , TAPI DALAM PROSES MELAKUKAN KEBAIKAN , DALAM MENCARI ILMU , TIADA YANG SEHEBAT KAMU , AKU XNK MEMAKSA ORANG TOK SUKAKAN AKU, CINTA ? CINTA MEME TAK BOLE DI PAKSA .


AKU ? ORANG MINTAK PUTUS ? AKU LEPASKAN MACAM TU JE , SEBAB ? SEBAB AKU TAW DIORANG TIDAK AKAN MERASA APE ITU CINTA SEORANG LELAKI TERHADAP SEORANG WANITA .


PABILA SESEORANG ITU HENDAK PERGI MENINGGALKAN AKU ? AKU BIAR KAN SAHAJA , SESIAPA YANG MINAT AKU ? AKAN KU CUBA MENDEKATI DIRI YE , HEE =D


PADA GEWE KLATE KAT LUAR NUN , AKU SAYANG SAMA KAMU DEH , TIAP KALI MECEJ KAMU SAJA BOLE MELAYAN APA YANG KU MAHU , TAPI PADA DILUAR SANA ? AKU NAK TAHU , CINTA JARAK JAUH ITU MAMPU KE BERTAHAN ? DAN BAGAIMANA PULA CINTA JARAK DEKAT ?


AKU PENING MEMIKIRKAN SEMUA ITU , YANG PENTING SKALI BELAJAR TOK MASA DEPAN DIRI SENDIRI .


ERK PADA EX-AKU , MAAP AKU TIDAK BOLE TERIMA KORANG BALIK , SEBAB AKU DAH TAW PERANGAI KORANG DAN KORANG YANG MINTAK PUTUS . SAKIT JIWA AKU DEH BILE KORANG TAW AKU YANG TERBAIK DARI BF KORANG YANG HANYA MAMPU BERTAHAN TAKAT SEBULAN DUA .


p/S : HAHA , SAPA2 BERMINAT , PANDAI2 LA CONTACT AKU , BHAHA . GURAU SAHAJA , AKU TAK SE'HOT KAMU SEMUA DILUAR SANA , TAPI SENYUMAN KU SEHEBAT "DAVID ARCHULETA" . HAHA


http://www.facebook.com/profile.php?id=100001075886129
LINK fB AKU , BERMINAT ADD LA =D

No comments:

Post a Comment